Har du svært ved at holder overblikker og regnskabet? Eller er regnskabet og bogholdningen steget dig til hovedet? Lad mig hjælpe dig. Jeg kan sørge for at skabe overblik over virksomhedens økonomi og bogføring.

Professionel regnskabshjælp til store og små virksomheder

Jeg har siden 2007 hjulpet mange virksomheder primært i Århus og Jylland med regnskab og administration. Jeg tilbyder personlig og professionel regnskabsassistance til nye kunder. Uanset om din virksomhed har brug for hjælp til regnskab på timebasis, projektbasis eller efter behov, er jeg klar til at sikre, at dit regnskab bliver udført korrekt. 

Effektiv regnskabsassistance

Med over 15 års erfaring som selvstændig freelance bogholder, forstår jeg de udfordringer, du som erhvervsdrivende kan møde i forbindelse med regnskab og administration. Jeg tilbyder regnskabsassistance, der kan tilpasses enhver virksomhed, fra små startups til etablerede virksomheder. Med min hjælp til regnskab kan du være sikker på, at dit ApS eller enkeltmandsvirksomheds regnskab er korrekt og opdateret, hvilket giver dig ro i sindet og tid til at fokusere på andre vigtige opgaver i din virksomhed.

Få styr på bogføring og regnskaber

Korrekt bogføring og regnskab er en vigtig del af at drive virksomhed, men det kan være svært at finde hoved og hale i som erhvervsdrivende. Jeg tilbyder derfor fleksible løsninger til regnskab og administration, der er tilpasset din virksomhed og dine specifikke behov. Har du brug for assistance med et enkelt projekt eller løbende hjælp, er jeg her for at hjælpe. Jeg kan ikke kun hjælpe med regnskab, jeg kan også rådgive og vejlede dig om den økonomiske del af din virksomhed.

For mig er ingen opgave for stor eller for lille. Jeg tilbyder fleksible løsninger, der er tilpasset efter dine behov. Jeg sørger for at håndtere regnskabet korrekt og professionelt. Jeg kan også samarbejde eller klargøre regnskaber til revision.