Få hjælp til kommunikation med offentlige instanser

Herunder skrivning og formulering af tekster, der evt. kræver lidt mere viden om, hvilke instanser korrespondancen skal igennem. Med dette menes evt. breve til advokater, forsikringsselskaber, ejendomsmæglere offentlige instanser og lign. Det kan også være anden korrespondance, som bare kræver lidt mere.

Jeg har gennem min uddannelse som advokatsekretær været vandt til at skrive retslige dokumenter, og i mit videre erhvervsforløb udfærdiget korrespondance ud fra stikord, sags kendskab og direkte diktat. Jeg har ligeledes kendskab til udfyldelse og fremsendelse af forskellige offentlig dokumentation mm.

Jeg er vandt til at kommunikere med andre mennesker, dette både indehavere, ansatte, offentlige instanser, revisorer, banker og hvem der ellers må være behov for at have kontakt til. Jeg finder denne kontakt til andre mennesker spændende, og jeg er meget bevidst om måden at kommunikere på.

Jeg har igennem årene lært, hvordan en god og konstruktiv kommunikation kan lette, og løse selv den sværest opgave. Jeg er meget opmærksom på, hvordan jeg forbereder mig til svære samtaler med den offentlige sektor. Jeg har med min rolige og konstruktive facon fået gennemført mange svære opgaver.