Bogføringshjælp hos Friis Bogføring

Er du på udkig efter en kompetent og erfaren bogholder, der kan håndtere din bogføring og dine firmaregnskaber? Jeg tilbyder personlig og pålidelig bogføringshjælp, skræddersyet til dine behov og budget. Med mange års erfaring dækker jeg alle aspekter af bogholderi, herunder kontering, kreditor- og debitorbetaling, momsafregning, lønafregning, samt nøje bogføring og afstemning af kasserapporter og bankkonti. Jeg kan også stå for udarbejdelse af månedsbalancer, kvartalsbalancer og årsregnskaber.

Hvad kan jeg hjælpe din virksomhed med?

Når du vælger bogføringshjælp hos Friis Bogføring, får du ikke kun effektiv og økonomisk bogføring. Jeg kan hjælpe med en bred vifte af forskellige ydelser. Jeg har kompetencerne og erfaringen til også at hjælpe dig med kommunikation og dialog med myndigheder og offentlige instanser.

Er du ung selvstændig eller nyopstartet virksomhed? Så kan jeg også hjælpe dig med råd og sparring. Det er vigtigt at sætte sig ind i regler og terminer for betaling af moms og skat. Men frygt ej, jeg kan hjælpe dig med de økonomiske udfordringer og sørger for at alle dine bilag, både debitorer og kreditor, bliver faktureret og betalt til tiden. 

Sammensæt timer og behov

Fordelene ved at få bogføringshjælp af mig er mange. Du sparer på lønkroner og skal kun betale for det interval af timer, som vi aftaler på forhånd. Jeg tilbyder bogføringshjælp til små og mellemstore virksomheder. Sammen tilpasser vi det antal timer, som der er behov for i din virksomhed. Jeg tilbyder bogføringshjælp både på timebasis, projektbasis og i faste længerevarende samarbejder. Tøv ikke med at kontakte mig, så finder sammen den bedste løsning, der passer bedst og som er mest optimal for din virksomhed.

Jeg er rutineret pc-bruger, og arbejder i både Navision C5 og E-conomic. Desuden har jeg licens til oprettelse af regnskaber i Navision C5, er administrator i E-conomic og kan bruge både Dataløn og Proløn. Jeg har arbejdet i mange regnskabsprogrammer, og et nyt system er ikke afskrækkende for mig.

Få hjælp til bogholderi i dag

Tag kontakt i dag og hør mere om en løsning for dig. Jeg sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed med bogføring, så du ikke skal bekymre dig om alt det økonomiske, bogføring, terminer og forfaldne beløb.

Hos Friis Bogføring får du en fleksibel ressource, enten på timebasis eller efter aftale. En solid partner i dit regnskab, der kan klargøre og forberede dine bilag og regnskaber til revision. En tryg relation baseret på gensidig tillid, hvor vi engagerer os i dine mål. Kontakt mig på telefon 29 90 25 55 eller send en mail til kontakt@vibekefriis.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen.